„Lucrati în confort – trăiti cu plăcere!”

TRANSENERGOGRUP – lucrează pe piața Moldovei de peste 20 de ani. În aceasta perioadă de timp, compania a obținut experiență enormă, datorită căreia, astazi va poate oferi haine de lucru de cea mai înaltă calitate la un preț accesibil. Vă invităm la biroul nostru și noi vă vom ajuta să efectuați o alegere corectă, astfel încât să rămâneți mulțumiți de rezultat!

Eforturile principale ale TRANSENERGOGRUP sunt indreptate spre furnizarea produselor specializate de înaltă calitate. Suntem pe deplin conștienți de importanța securității muncii, astfe contribuind la economisirea și minimizarea costurilor ca rezultatul al utilizării produselor moderne, confortabile, mai sigure și mai durabile.

Îmbrăcămintea de lucru de înaltă calitate este cheia succesului fiecărei întreprinderi. Principala diferență hainelor de lucru consta in mentinerea proprietăților protectectoare și estetice pe întreaga perioadă de exploatare. La noi puteți cumpăra haine de lucru de toate tipurile: imbracaminte de munca, uniforme la producerea careia se folosesc țesături doar de înaltă calitate.

Incaltaminte de protectie comfortabila si fiabila constituie un element indispensabil al echipamentului unui lucrător modern. O caracteristică distinctivă a încălțămintei de lucru, reprezinta o combinație intre proprietăți de protecție, confort și design modern.

Echipamentul de protecție personală este necesar atunci când este imposibil de exclus impactul al factorilor daunatoare de producție. Si reprezintă o gamă completă de echipament de protecție personală: mănuși, ochelari de protecție, căști de protectie, respiratori, căști, truse de prim ajutor, echipamente de salvare urgentă, cizme de cauciuc, încălțăminte de protectie, îmbrăcăminte de lucru și multe altele.

Mănușile reprezinta un mijloc modern de protecție a mâinilor, precum și haine specializate de lucru pentru muncitorii oricarei intrprinderi. In secțiunea sunt prezintate mănuși care protejează împotriva diferitor tipuri de impact negativ: de la abraziune, tăieturi și perforații, de vibrații, temperaturi ridicate și scăzute, acizi și alcaline, curent electric, poluare generală.

Aplicarea simbolurilor /logo-urilor companiei (serigrafie, broderie, aplicație termică…). La comanda.

Sistem flexibil de REDUCERI!

Va asteptam!