TRANSENERGOGRUP

Спецодежда оптом и в розницу

TRANSENERGOGRUP

Спецодежда оптом и в розницу

Catalog

Нашей главной задачей является предоставить Вам наиболее высококачественную спецодежду, спецобувь и средства индивидуальной защиты для рабочих и ИТР в разных сферах деятельности: строительство, химическое производство, пищевая промышленность и многое другое.

Tricotaje (3)

Șorțuri (10)

Protecție respiratorie (3)

Protecție împotriva căderilor da la inaltime (1)

Protecție auditivă (2)

Protecția ochilor și feței (8)

Protecția mâinilor (43)

Protecția capului (2)

Îmbrăcăminte termic izolată (16)

Îmbrăcăminte rezistentă la apă (5)

Îmbrăcăminte de protecție (3)

Halate (17)

Haine de semnalizare (5)

Echipament de uz casnic (4)

Accesorii pentru acoperirea capului (20)

Costume de lucru de vară (25)

Incaltaminte (58)

Работайте с комфортом - живите с удовольствием!

TRANSENERGOGRUP - больше 20 лет работает на рынке Молдовы. За это немалое время, компания набрала огромный опыт, благодаря которому на данный момент, может предложить самое лучшее качество рабочей одежды по выгодной цене.

Приходите к нам в офис и мы поможем выбрать, то что Вам необходимо, так чтобы Вы остались довольны результатом!

Despre noi

Îmbrăcămintea de lucru de înaltă calitate este cheia succesului fiecărei întreprinderi. Principala diferență hainelor de lucru consta in mentinerea proprietăților protectectoare și estetice pe întreaga perioadă de exploatare. La noi puteți cumpăra haine de lucru de toate tipurile: imbracaminte de munca, uniforme la producerea careia se folosesc țesături doar de înaltă calitate.

Incaltaminte de protectie comfortabila si fiabila constituie un element indispensabil al echipamentului unui lucrător modern. O caracteristică distinctivă a încălțămintei de lucru, reprezinta o combinație intre proprietăți de protecție, confort și design modern.

Echipamentul de protecție personală este necesar atunci când este imposibil de exclus impactul al factorilor daunatoare de producție. Si reprezintă o gamă completă de echipament de protecție personală: mănuși, ochelari de protecție, căști de protectie, respiratori, căști, truse de prim ajutor, echipamente de salvare urgentă, cizme de cauciuc, încălțăminte de protectie, îmbrăcăminte de lucru și multe altele.

Mănușile reprezinta un mijloc modern de protecție a mâinilor, precum și haine specializate de lucru pentru muncitorii oricarei intrprinderi. In secțiunea sunt prezintate mănuși care protejează împotriva diferitor tipuri de impact negativ: de la abraziune, tăieturi și perforații, de vibrații, temperaturi ridicate și scăzute, acizi și alcaline, curent electric, poluare generală.

Lasă-ne un mesaj

Scrie-ne un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat(a) de catre unul din operatorii nostri.

    Contacte

    or. Chișinău, st. Grenoble, 106 A, Luni - vineri, 8:00 - 17:00